Birthday - Bamser.

 
 
   
   
   
   
   
Tillykke på dagen!
 
Det er din fødselsdag dagen hvorpå din enestående plade og dit formål i
Universet blev gjort definitiv. Fejr den begyndelsen,
det at du er til og ikke mindst det, som livet fremover vil byde dig.
 
 Forstil dig selv omgivet af en stråleglans, Der bekendgør: "Dette er min helt specielle dag og selv er jeg også noget unique". Vær dig den følelse og
den aura bevidst hver dag fremover.
 
Man skal ikke fortrænge den omstændighed, at man har fødselsdag.
Den dag åbner en dejlig Du føler dig som barn påny og kan genfinde livsglæden – om du vil.  Husk på, at du er en del af en helhed.
Fra det øjeblik hvor du blev født, var der nogen til at tage sig af dig.

 

 Det er ikke nogen tilfældighed at du blev bragt fra evigheden og
hen mod at blive født på præcis denne dag,
på det tidspunkt og i den cirkel af omstændigheden. 
 
Prøv at tænke tilbage på hvad du kan huske fra dengang du blev født.
Find ud af mere om det hvis du kan. Forhold dig til det. 
 
Uanset hvilke omstændigheder der omgav din fødsel.
Uanset hvordan det glade blev modtaget rundt omkring,
så giv dig selv et øjebliks tid til at tænke tilbage
på hvilket ypperligt øjeblik det må have været,
da du blev budt velkommen til denne verden.
Glæd dig over at du er en pige, at du er en dreng!  
  
 Forstå omgivelsernes personlige hilsner til dig,
når du samler de venner omkring dig, som du holder af.
Glæd dig i dit hjerte over naturens under og dens godhed,
som er blevet dig til del. Der er ønskets for dig,
at du skal mærke nærheden af underet både i det indre og i det ydre.
 
Hvis du ønsker, at dine venner skal huske din fødselsdag, så mind dem om det.
 
Hvis du ønsker det markeret med en fest og hvis ingen har taget initiativ til det, så er det måske fordi valget ligger hos dig selv.

 

 Saml de omkring dig, som du holder af. Værdsat ikke dine venskaber efter hvilke materielle gaver du får, men via de tilkendegivelser der beriger liv, loyalitet, tanker for hinanden, omsorg og nogen at dele tilværelsens byrder med.

 

Marker din livsglæde ved at gøre de ting, som du holder mest af. Løs op for dig selv i legens og frihedens glæde. Giv latteren vinger både alene og sammen med andre.

 

 Lad tankerne taknemmeligt gå tilbage til hvert lys i din fødselsdagslagkage. Glem ikke at fejre Livets overflod.

 

 Ønsker du at markere dagen for dig selv, så gør det alene. Ensomhedens privilegium er også en smuk gave til sig selv.

 

Føler du en indre tomhed, forsøg da ikke fortrænge den med en påtaget fejring af dagen. Tænd et lys for håbet, føl din sjæls rytme og bliv tryg og fortrolig med den. Lad derpå den indre dialog hjælpe dig med at finde frem til dine ubesvarede længsler.

 

  Værdsæt milepælene i dit liv – det spirende komme, det fulde flor, det gylden efterår og vinterhiet. Giv dig selv fuldt og helt til den

  

 Marker hvert år din fødselsdag med et personligt ritual, f.eks ved en bestemt gå tur, læse et specielt digt eller høre et stykke musik, der vil egne sig til din dag. Som årene går, er det en god idé at overveje om indholdet i den aktivitet du har valgt har flyttet nogle grænser for dig.  

 

 

Lav en optegnelse over dine fødselsdage. Nedskriv hver gang, hvor du er henne på Livets Rejse, hvordan du har ændret dig siden sidst, hvad du har lært og hvordan dit liv videre er blevet beriget.

 

 Luk op for den scrapbog, som du bærer i dit hjerte og dvæl et øjeblik ved de specielle minder, som du har samlet her. Ved at værne om disse øjeblikke fra fortiden bliver dine erindringer således udødeliggjort.

 

  Hvor gammel føler du dig i dit indre? Dvæl et øjeblik ved svaret, som åbenbares for dig. Glæd dig over barnet i dig selv Din entusiasme, lidenskab, drømme og håb. Glæd dig over dit voksne væsen, det modne, medlevende og erfaringens visdom.  

 

 Lad Tidens Gang minde dig om at livet bedst leves her og nu. Dyk ned i hvert øjebliks uendelighed.

 

Send et takkekort til én, som har haft en epokegørende indflydelse på dit liv. En sådan taknemmelighed værdsættes af såvel adressat som modtager.

 

 Hvis du ikke er tilfreds med, hvordan din krop har forandret sig over det forløbne år, er det en god ide at overveje, hvad du kan ændre ved din livsstil, din påklædning eller måske din personlige stil. Vær god ved din krop den er skrinet for din sjæl.

 

   Gør din fødselsdag til en afladsdag for de, der har såret dig i det forløbne år – der giver afløb for alt det negative og fordomsfulde, som slet ikke  harmoner med dig eller dine medmennesker.

 

 

Overvej dit eget eftermæle nu – hvor du ikke har brug for det – og forny det løbende. Det er ikke noget som en fødselsdag, hvor man gør sig i stand til i stand til at reflektere over, hvem man er og hvordan man ønsker at være.  

 

 Hvis du føler modløs på dette stadie i livet, hvor du måske endnu ikke har fundet alle svarene omkring det liv du hidtil har levet, er det en god ide at opsøge steder for fredelige stunder. Livet er ikke et puslespil, der skal samles, men et mysterium, som du skal undre dig over og forsømme muligheden for at udforske.

 

Ønsker der opfyldes med at fingerknips er ikke bestøvet noget magisk. Ønsker er du selv skaber og også selv fuldbyrder. Prøv at gøre dig overvejelser om hvad du ønsker at lave på din næste fødselsdag og hvor den skal afholdes. Langsigtet planlægning gør at ønsker lettere opfyldes.

 

Hvis der er skridt, som du fortryder ikke at have taget eller løfter, som du ikke har formålet at overholde, så brug en rum tid på at tænke igennem, hvad det er der afholder dig fra glæden lige nu. Giv dig selv dét, som du har brug for til at ændre ingens tilstand.

 

 Føler du, i egen afmagt, frustration overfor udfordringer som ikke har ændret sig siden sidste år og hvis problemløsning derfor er udenfor din kontrol, da mobilisere den styrke, der formål det du ikke kan lige nu. Dyrk den indre dialog "Jeg kan, Jeg vil, Jeg gør".

 

Hvis denne dag bringer erindring til dig om, at du er ikke i stand til at fuldføre din livsdrøm, indrøm da dig selv rum og tid til at få det brændende ønske ud af krop og sjæl og lad følelserne få frit løb. Plej videre varsomt mindet derom. Fra dets aske vil der på ny spire skud op til en ny drøm.

 

Om du har fuldført din livsdrøm, er måske alligevel noget, som du savner. Gå dit livsforløb igennem og tilpas dine drømme,mod fremtiden, til din nuværende situation. Drømme må passes og plejes med omhu.

 
Lad være med at belaste dig selv med umulige og urealistiske mål bare med det For øje og øge En selvbevidst livsførelse. Vær venlig og tålmodig med dig selv. Beslut dig for at gøre tingene bedre og lad da skæbnen for at gøre tingene bedre og lad da skæbnen at forstærke din livsvilje, Så den viser dig vejen frem.

 

   Du er en anderledes person end den, du var for et år siden – eller måske Endda for et øjeblik siden. Vær åben overfor nye oplevelser og for det eventyr Som hvert øjeblik rummer. Du gør dig selv en tjeneste ved at hver dag at glæde Den gave genfødelsen er.

 

   Den person, som du er i dag er som et prisme, der reflekterer et enestående spekter af Blodets Bånd: arven, opbringelsen og de Personlige valg. Vis dine sande farver med stolthed!

 

 Du blev til i kærlighed, vedvarede Opfostret i kærlighed. Ær den som æres bør for dette Naturens mesterværk og ikke mindst: Elsk dig selv for, at du er til.

 

 Du er faktisk en højre eksistens gave til menneskeheden, Intet mindre! ær taknemmelig for den gave, at du er den du er - hver dag. 

 

 Hver fødselsdag markerer nok et trin op af Livets bjerg. Som du klatrere højere op er det vigtigt at holde sig et stadigt udvidende sanse billede klart, at din fremdrift i al sin herlighed åbenbarer sig mere og mere for dig.
TILLYKKE PÅ DAGEN.
mulighed for at forny sig.